.jpg)
Ingrediente:
6 ouă
440 gr smântână de 30%
6 linguri ulei
260 gr făină
2 linguri praf de copt
1 dovlecel
300 gr cașcaval Scarmoza de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se bat ouăle într-un bol până își triplează volumul;
2. Printr-o răzătoare se rade cașcavalul si dovlecelul (se scurge sucul neapărat);
3. Se adaugă toate ingredientele enumerate în bolul cu ouăle bătute și se amestecă tot până se obține o compoziție omogenă;
4. Se încălzește aparatul de vafe, se toarnă câte o lingură din compoziție și se lasă la copt până se rumenesc bine.
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu