Ingrediente:
90 gr făină de grâu
90 gr zahăr pudră
75 gr albuș
60 gr unt
270 gr semințe de susan
Mod de preparare:
1. Într-un bol se adaugă untul la temperatura camerei, albușul și zahărul pudră și se amestecă;
2. După se adaugă făina și se amestecă iar;
3. Susanul un pic rumenit în tigaie se adaugă și el în compoziția obținută anterior și se încorporează tot;
4. Se formează biluțe, se aranjează pe o hârtie de copt și se prezează un pic;
5. Biscuiții se dau la cuptor pentru 10-15 min la temperatura de 180 grade cu convecție.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu