Tartă tomnatică cu mere și scorțișoară



 Ingrediente:

1 pachet aluat foietaj de la Casa Rinaldi
500 gr mere
1 linguriță scorțișoară
Suc de la jumătate de lămâie
4 linguri zahăr

Mod de preparare:

1. Aluatul se decongelează, se îndinde puțin și se aranjează într-o tavă de copt;
2. Merele se spală bine și se decojesc, după care se taie cubulețe și se pun într-un bol;
3. În bolul cu mere se adaugă restul ingredientelor: scorțișoara, sucul de lămâie și zahărul, se amestecă tot și se toarnă în tava cu aluat
4. Din restul aluatului rămas, se taie fâșii sau figurine și se aranjează peste mere;
5. Tava se dă la cuptor pentru 40-45 min la 180 grade;
6. După ce se răcește, tarta se decorează cu zahăr pudră și se servește.


Poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu