
Ingrediente:
1 pachet aluat foietaj de la Casa Rinaldi
500 gr mere
1 linguriță scorțișoară
Suc de la jumătate de lămâie
4 linguri zahăr
Mod de preparare:
1. Aluatul se decongelează, se îndinde puțin și se aranjează într-o tavă de copt;2. Merele se spală bine și se decojesc, după care se taie cubulețe și se pun într-un bol;
3. În bolul cu mere se adaugă restul ingredientelor: scorțișoara, sucul de lămâie și zahărul, se amestecă tot și se toarnă în tava cu aluat
4. Din restul aluatului rămas, se taie fâșii sau figurine și se aranjează peste mere;
5. Tava se dă la cuptor pentru 40-45 min la 180 grade;
6. După ce se răcește, tarta se decorează cu zahăr pudră și se servește.
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu