
Ingrediente:
250-300 gr tagliatelle de la Casa Rinaldi
1 pachet frișcă pentru gătit de la Casa Rinaldi
150 gr cașcaval Asiago de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se pune la foc o cratiță cu apă și se lasă să înceapă a fierbe;
2. Când apa începe să fiarbă se adaugă un pic de sare și pastele și se lasă să fiarbă timp de 7 minute;
3. Între timp, se pune la foc mediu o tigaie în care se toarnă frișca, care se condimentează cu sare și piper;
4. După 7 minute se adaugă pastele în tigaia cu frișcă, se amestecă, se adaugă cașcavalul ras preventiv și se lasă la gătit la foc mediu timp de 10-15 minute;
5. La final se poate decora cu un pic de piper măcinat și cașcaval ras.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu