Tagliatelle în sos de frișcă cu cașcaval asiago


 Ingrediente:

250-300 gr tagliatelle de la Casa Rinaldi
1 pachet frișcă pentru gătit de la Casa Rinaldi
150 gr cașcaval Asiago de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Se pune la foc o cratiță cu apă și se lasă să înceapă a fierbe;
2. Când apa începe să fiarbă se adaugă un pic de sare și pastele și se lasă să fiarbă timp de 7 minute;
3. Între timp, se pune la foc mediu o tigaie în care se toarnă frișca, care se condimentează cu sare și piper;
4. După 7 minute se adaugă pastele în tigaia cu frișcă, se amestecă, se adaugă cașcavalul ras preventiv și se lasă la gătit la foc mediu timp de 10-15 minute;
5. La final se poate decora cu un pic de piper măcinat și cașcaval ras.


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu