
1 pachet de alut sfoglia de la Casa Rinaldi
300 gr cascaval moale Asiago de la Casa Rinaldi
1 cutie mozzarella de biviliță de la Casa Rinaldi
500 gr smântână de 20%
3 ouă
5 roșii mici tăiate cubulețe
2 ardei dulci tăiați cubulețe
Sare și piper de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Într-o tava de copt de aranjeaza aluatul și se găurește cu o furculiță pentru a nu se umfla;
2. Roșiile și ardeii se taie cubulețe, iar mozzarella se rupe în bucăți și se adaugă peste aluat;
2. Într-un bol se amestecă ouăle cu smântâna, sarea și piperul și se toarnă în tavă peste aluat și restul ingredientelor, iar deasupra de presară cașcavalul ras mărunt;
500 gr smântână de 20%
3 ouă
5 roșii mici tăiate cubulețe
2 ardei dulci tăiați cubulețe
Sare și piper de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Într-o tava de copt de aranjeaza aluatul și se găurește cu o furculiță pentru a nu se umfla;
2. Roșiile și ardeii se taie cubulețe, iar mozzarella se rupe în bucăți și se adaugă peste aluat;
2. Într-un bol se amestecă ouăle cu smântâna, sarea și piperul și se toarnă în tavă peste aluat și restul ingredientelor, iar deasupra de presară cașcavalul ras mărunt;
3.Tarta se dă la cuptor pentru 35 minute la temperatura de 180 grade.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu