Ingredient:
400 gr brână de vaci (5%)
25 gr zahăr
60 gr făină
50 gr ou
Sare
Făină + ulei pentru pregătire
Făină + ulei pentru pregătire
Confiture de vișină:
150 gr vișină în suc propriu
8 gr amidon de porumb
Mod de preparare:
1.Într-un bol se toarnă brânza și se mărunțește cu un blender de mână
2.În bolul cu brânză mărunțită se adaugă oul, zahărul, sarea și se amestecă din nou, după care se adaugă făina și se formează compoziția
3.Într-o cratiță se adaugă vișinile și amidonul și se amestecă la foc mediu până la compoziția se îngroașă, după care se lasă la răcit
4.Se formează bilele din brânză, în mijloc creând o adâncitură în care se adaugă confiture de vișină și se modelează bine, după care se trec prin făină și se prăjesc într-un ceaun / craînte bine
5.Când gogoșile s-au răcit se prezintă cu zahăr pudră și se servesc
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu