Ingrediente:
2 morcovi
1 ceapă medie
600 gr carne tocată de pui
Paste Conchiglie de la Casa Rinaldi
Sos de roșii cu busuioc de la Casa Rinaldi
200 gr Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
1. Se curăță morcovii și ceapa și se călesc într-o tigaie cu puțin ulei
2. Se fieb pastele, AL DENTE, deoarece după fierbere vor merge la cuptor și este nevoie să se mențină forma frumoasă
3. Se amestecă legumele călite cu carnea tocată de pui și se umple fiecare scoică
4. Se aranjează tot într-o tavă de copt și se acoperă cu sos de roșii, se poate adăuga și un pic de apă, pentru a dilua sosul
5. Se presară tot cu parmezan și se dă la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu