Paste scoici cu carne și sos de roșii




Ingrediente:

2 morcovi
1 ceapă medie
600 gr carne tocată de pui
Paste Conchiglie de la Casa Rinaldi
Sos de roșii cu busuioc de la Casa Rinaldi
200 gr Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Se curăță morcovii și ceapa și se călesc într-o tigaie cu puțin ulei
2. Se fieb pastele, AL DENTE, deoarece după fierbere vor merge la cuptor și este nevoie să se mențină forma frumoasă
3. Se amestecă legumele călite cu carnea tocată de pui și se umple fiecare scoică
4. Se aranjează tot într-o tavă de copt și se acoperă cu sos de roșii, se poate adăuga și un pic de apă, pentru a dilua sosul
5. Se presară tot cu parmezan și se dă la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade



Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu