Ingrediente:
500 g carne de pui
200 g ciuperci conservate
1 pachet foi de lasagna de la Casa Rinaldi
Ulei
200 g ciuperci conservate
1 pachet foi de lasagna de la Casa Rinaldi
Ulei
1 ceapa
400 gr Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
100 g faină de la Casa Rinaldi
100 g unt
1 l lapte
Sare,piper negru de la Casa Rinaldi
Sosul:
1. Se topeste untul intr-o tigaie, se adaugă faina si se amestega rapid. Dupa se toarna treptat si laptele, amestecind in continuare cu miscari rapide pentru a dizolva toate cocoloasele, am condimentat cu sare si piper negru si am adus la fierbere. Daca raman cocoloase puteti strecura sosul al final. Sosul trebuie sa fiarba 2-3 minute (el se va gati si la cuptor)
400 gr Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
200 gr cascaval moale
Sare, piper negru de la Casa Rinaldi
Sare, piper negru de la Casa Rinaldi
Pentru sosul bechamel:
100 g unt
1 l lapte
Sare,piper negru de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se topeste untul intr-o tigaie, se adaugă faina si se amestega rapid. Dupa se toarna treptat si laptele, amestecind in continuare cu miscari rapide pentru a dizolva toate cocoloasele, am condimentat cu sare si piper negru si am adus la fierbere. Daca raman cocoloase puteti strecura sosul al final. Sosul trebuie sa fiarba 2-3 minute (el se va gati si la cuptor)
Asamblarea:
2. Se fierbe carnea de pui si se calesc ciupercile cu ceapa (taiete marunt)
3. Se fierb timp de 2 minute foile de lasagna pentru a deveni mai moi
3. Se asambleaza lasagna, se aranjeaza un pic de sos in tava de copt, dupa se adauga foile de lasagna, carnea de pui taiat marunt, ciupercile calite cu ceapa, iar sos bechamel si Parmigiano Reggiano ras.
4. Pasii se repeta pina se finiseaza foile de lasagna, iar la final se adauga feliile de cascaval moale.
5. Lasagna se da la cuptor pentru 20 minute la 180 grade
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu