Ingrediente:
1 pachet de napolitane cu lapte
1 cutie lapte condensat
50 gr unt
Fulgi de cocos
Alune/migdale
Mod de preparare:
Mărunţeşte napolitanele cu ajutorul unui robot de bucătărie, toarnă laptele condensat, încorporează bine aceste 2 ingrediente, după toarnă untul topit din timp şi omogenizează bine compoziţia. Formează în palme biluţe mici în mijlocul cărora adaugă câte o alună/migdală, după preferinţă, ulterior rostogoleşte biluţele prin fulgii de cocos. Biluţele obţinute se dau la frigider pentru cel puţin o oră. Rezultatul merită aşteptările, serviţi împreună cu o cană de ceai aromat!
1 pachet de napolitane cu lapte
1 cutie lapte condensat
50 gr unt
Fulgi de cocos
Alune/migdale
Mod de preparare:
Mărunţeşte napolitanele cu ajutorul unui robot de bucătărie, toarnă laptele condensat, încorporează bine aceste 2 ingrediente, după toarnă untul topit din timp şi omogenizează bine compoziţia. Formează în palme biluţe mici în mijlocul cărora adaugă câte o alună/migdală, după preferinţă, ulterior rostogoleşte biluţele prin fulgii de cocos. Biluţele obţinute se dau la frigider pentru cel puţin o oră. Rezultatul merită aşteptările, serviţi împreună cu o cană de ceai aromat!
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu