Chia Pudding cu Kiwi



Ingrediente (pentru 2 porţii):

60 gr seminte chia bio
220 ml lapte de migdale sau simplu cu un procentaj mic de grăsimi
1 lingura de miere
2 linguri apa calduta (daca folosesti fruct proaspat omite apa)
2 kiwi de dimensiune medie

Pentru decor:

Kiwi, mure, afine, fulgi de migdale

Mod de preparare:

Într-un bol amesteca laptele adaugând treptat semințele de chia. Amestecă în așa mod încat laptele sa cuprinda fiecare bobita de chia. (nu adăuga toate semintele odată, risti sa se formeze cocoloase. Într-un alt bol zdrobește fructele de kiwi până obții un piureu. Se toarnă pudding-ul de chia, iar la mijloc de adaugă 2 linguri de piureu de kiwi în bolurile pentru servit şi pastreaza la frigider. Poate fi gata de servire in cca 30 min, dar ideal este sa-l mananci a doua zi, cand pudding-ul a capatat consistenta necesara. Înainte de servire, decorează după preferință cu: kiwi, mure, afine, fulgi de migdale.

Încearcă pudding-ul de chia la dejun, avand în vedere ca îl poți face de cu seară – vei economisi timp dimineata. De asemenea, poti servi acest pudding, pe post de desert: e lejer si plin de antioxidanti. Plus, e atat de gustos si satios, incat iti vei asigura organismul cu vitamine si minerale pentru intreaga zi. Este ideal pentru perioada caldă a anului.

Savurați cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu