Mini cheesecake la pahar

Ingrediente:

PENTRU CREMA:

600 gr cremă de brânză
200 ml frișcă 30 % 
20 gr gelatina 
150 gr zahar pudră

PENTRU BLAT:

300 gr biscuiți
200 gr unt topit 

PENTRU PIUREUL DE CAPSUNI:

300 gr căpșuni 
100 gr zahar 
20 gr gelatina

Mod de preparare:


Se maruntesc biscuitii dupa care turnați toarnă untul topit și se amestecă din nou. În alt bol mixați bine frișca cu zaharul pudră, după care încoporați cu crema de brânză (gelatina se adauga după ce obțineti crema). Între timp formati blatul intr-o tava rotunda de copt. Se toarnă crema peste blat, dar dacă doriti căpșuni pe marginea formei le puteti tăia în jumătate si aranja înainte să turnati crema de brînză. Dati la frigider să se întărească. Între timp pregătiti piureul de căpșuni. Le taiati si le puneti intr-o cratiță medie si adaugati zaharul, le lasati să FIARBA timp de 10-15 minute după care le lasati să se răcească iar dupa preparati piureul cu ajutorul robotului de bucatarie. Lasati piureul obținut cu gelatina să se răcească complet iar după turnati peste prăjitură răcită si întărită. Lasati totul încă pentru 1-2 ore să se întărească bine si după poate fi servit.


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu