Tort,,Cușma lui Guguță,,

Ingrediente:
Pentru aluat:
200 gr margarină
200 gr smântână cu un procentaj de grăsime mare
2 ouă
3-5 pahare făină
1 p praf de copt
0,5 l-ță sare
Vișine în suc propriu
Pentru cremă:
700 gr smântână 30-35%
500 ml frișcă lichidă
300 gr zahăr

Mod de preparare:
Se amestecă făina cu praful de copt și sarea,apoi se adaugă margarina și restul ingredientelor,formăm aluatul și în dăm la frigider pentru 2-3 ore.După formăm 15 bile(70 gr fiecare) le întindem,le adăugăm vișinele și le redăm o formă tubulară,se coc în ordinea 5-4-3-2-1.Pentru cremă se mixează smântâna cu zahărul,după care și frișca,până se îngroașă.Se asamblează tot și se dă la frigider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu