Pentru Panna Cotta:
500 ml lapte vegetal
2 linguri miere
10 gr gelatină de la Casa Rinaldi
100 ml apă
5 grame vanilie sau esență de vanilie
Pentru jeleu:
2 pachete de jeleu din comerț, cu aroma preferată
Mod de preparare:
1. Laptele se duce până la fierbere, după se adaugă vanilia2. Gelatina se toarnă în apă și se pune la foc încet până se omogenizează
3. Laptele se lasă să se răcească, 2-3 minute
4. Se adaugă mierea și gelatina în lapte și se amestecă bine
5. Compoziția obținută se toarnă în forme, se lasă să se răcească complet, iar după se dă la frigider până se întărește bine
6. Jeleul se prepara conform instructiunilor de pe pachet si se lasa sa se raceasca bine
7. Dupa ce s-a racit totul foarte bine, se toarna mai intii in forme compozitia pentru panna cotta si se da la frigider pina se intareste
8. Dupa ce panna cotta s-a intarit se toarna si stratul de jeleu si se da la frigider pina se intareste bine
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu