Cannelloni cu ricotta şi spanac în sos bechamel


Ingrediente:

1 cutie cannelloni de la Casa Rinaldi
100 g spanac
500 g ricotta de la Casa Rinaldi
1 ou
Sare, piper negru de la Casa Rinaldi

Sos alb:

100 g faină de la Casa Rinaldi
100 g unt
1 l lapte
Sare de la Casa Rinaldi

In plus:

150 gr Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:

Результаты поиска

Все результаты


1. Se spală bine spanacul și se călește un pic pe tigaie

2. Într-un castron se amestecă ricotta, ou și spanacul călit și un pic mărunțit. Se asezonează totul cu sare. Am amestecat totul bine si am lasata umplutura deoparte

3. Se pregătește o tavă de copt termorezistentă. Inainte de a unge tava ar fi bine sa faceti probe cu tuburile goale ca sa vedeti cum le asezati, cum incap mai bine.

4. Umplutura se toarnă intr-un poș și se așează pe o farfurie. Cu ajutorul poșului se umple pe rand fiecare tub. Cannelloni si lasagna nu trebuie prefierte! Ele isi vor trage umiditate la copt din umplutura si din sos.

5. Se topeste untul intr-o tigaie, se adaugă faina si se amestega rapid. Dupa se toarna treptat si laptele, amestecind in continuare cu miscari rapide pentru a dizolva toate cocoloasele, am condimentat cu sare si piper negru si am adus la fierbere. Daca raman cocoloase puteti strecura sosul al final. Sosul trebuie sa fiarba 2-3 minute (el se va gati si la cuptor).

6. Se toarna un pic de sos in tava, dupa se aseaza cannelloni umpluti, se toarna iar un strat de sos dupa care si cel de-al doilea rind de cannelloni. Totul se acopera cu sosul ramas si cu Parmigiano Reggiano.

7. Se preincinge cuptorul la 200 C (treapta inalta la cele pe gaz) si se introduce tava cu cannelloni. Se lasa la copt 30 de minute, pana ce stratul de la suprafata devine rumen si, intapand cu o furculita un tub de pasta am simtit ca acesta este moale, fiert.




Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu