Plicuri din lavaș cu pui

 


Ingrediente:

1 piept de pui
Ketchup
Maioneză
Pătrunjel
Sare, piper
Lavaș
4 ouă
Ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

1. Se fierbe pieptul de pui, după care se lasă să se răcească;
2. După ce s-a răcit carnea, se rupe în bucăți mici, se adaugă ketchup, maioneză, pătrunjelul tocat mărunt, sarea și piperul și se amestecă bine tot;
3. Într-un bol se sparg ouăle și se bat cu un pic de sare, iar lavașul se taie în jumate și se formează câte un plic triunghiular care se umple cu umplutura de carne;
4. Fiecare plic se lipește la capăt cu un pic de ou bătut, după care se trece tot prin ou și se pune la prăjit la foc mediu până se rumenește bine, exact așa se procedează cu fiecare plic.


Poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu