Desert gingaș la pahar



Ingrediente:

Pentru cremă:

500 ml frișcă 35%
100 gr zahăr pudră
 
Pentru confitul de zmeură:

300 gr zmeură congelată
1 lingură amidon de porumb
50 gr zahăr

 Adițional:

100 ml cafea naturală de la Casa Rinaldi
Biscuiți Savoiardi de la Casa Rinaldi
Cacao

Mod de preparare:

1. Se prepară cafeaua și se lasă la răcit;
2. Se prepară confitul de zmeură, într-o cratiță se pune zmeura, amidonul și zahărul și se lasă la foc mic 
până începe să fiarbă și să se îngroașe la consistență, după care se i-a de la foc și se lasă la răcit;
3. Când totul s-a răcit, se prepară crema de frișcă și se asamblează desertul în pahare potrivite: cremă + Savoiardi înmuiați cu cafea + confit + cremă + cacao pentru decor.


Poftă bună!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu