.webp)
Ingrediente:
1 banană mare coaptă
120 ml lapte
130 gr făină de grâu
2 ouă mari
2-3 linguri de zahăr brun la dorință (brioșele nu sunt dulci)
Mod de preparare:
1. Într-un bol se pisează banana, după se adaugă ouăle, laptele și făina și se amestecă bine până se formează un aluat omogen;
2. Aluatul se toarnă în forme mici pentru copt și se dau la cuptor pentru 15-18 min. până devin frumos rumenite, la 180 grade;
3. Pentru decor se poate folosi ciocolată topită sau caramel.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu