.jpg)
Ingrediente:
500 gr roșii cherry
500 gr aluat foietaj cu drojdii
1 burrata de la Casa Rinaldi
2 linguri zahăr
2 linguri unt
Mod de preparare:
1. Într-o tigaie se topește untul cu zahărul, după care se adaugă roșiile;
2. Roșiile se lasă la foc până se caramelizează și se coc bine;
3. Se decupează un cerc din aluat foietaj și se acoperă roșiile, se fac câteva găuri și se dă la cuptor la 180 grade, până se rumenește bine;
4. La final tarta se răstoarnă pe o farfurie cu roșiile în sus, se adaugă burrata și se servește caldă.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu