6 ouă
250 g zahăr
200 g făină albă de la Casa Rinaldi
100 gr mac
Mod de preparare:
1. Se separă albușurile de gălbenușuri. Se adaugă jumătate din cantitatea de zahăr peste galbenușuri și se amestecă bine pentru a încorpora ingredientele. Se bat albușurile spumă cu ajutorul unui mixer, până când spuma începe să se întărească. Se adaugă cealaltă jumătate din cantitatea de zahăr și se mixează în continuare până când se dizolvă zahărul și spuma devine ușor lucioasă
2. Se adaugă albușurile spumă peste gălbenușuri și se amestecă ușor, cu mișcări de sus în jos, până când se obține o compoziție omogenă. Se adaugă și făina și se amestecă în continuare ușor până când se omogenizează, ior la final se adaugă și macul
Mod de preparare:
1. Se separă albușurile de gălbenușuri. Se adaugă jumătate din cantitatea de zahăr peste galbenușuri și se amestecă bine pentru a încorpora ingredientele. Se bat albușurile spumă cu ajutorul unui mixer, până când spuma începe să se întărească. Se adaugă cealaltă jumătate din cantitatea de zahăr și se mixează în continuare până când se dizolvă zahărul și spuma devine ușor lucioasă
2. Se adaugă albușurile spumă peste gălbenușuri și se amestecă ușor, cu mișcări de sus în jos, până când se obține o compoziție omogenă. Se adaugă și făina și se amestecă în continuare ușor până când se omogenizează, ior la final se adaugă și macul
3. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se toarnă compoziția de pandișpan. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute. Pandișpanul este gata când devine auriu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu