
Ingrediente:
400 g linte
1 ceapă
1 morcov
Pătrunjel proaspăt
Sare, piper de la Casa Rinaldi
400 g linte
1 ceapă
1 morcov
Pătrunjel proaspăt
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Crutoane cu usturoi
Mod de preparare:
1. Se fierbe lintea în apă cu sare și oțet și se dă în 2-3 clocote. Se adaugă ceapa și morcovul
2. Se fierb, la foc mic, acoperit
3. După ce au fiert, toate ingredientele se transformă într-un piureu omogen cu ajutorul unui robot de bucătărie
4. După gust, se potrivește cu sare și piper, apoi se mai lasă să dea în 2-3 clocote.
5. Se servește fierbinte cu verdeață și crutoane
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu