
Ingrediente:
3 zucchini
1 ceapă medie
Sare, piper, mix condimente de la Casa Rinaldi
Ulei de măsline
30 gr parmezan de la Casa Rinaldi
2 linguri pesmet
100 gr cașcaval Asiago de la Casa Rinaldi
3 ouă
Mod de preparare:
1. Se taie dovleceii rondele subțiri, iar ceapa cubulețe mărunte, se condimentează, se stropesc cu ulei și se dau la cuptor pentru 15 min până încep să se rumenească la 200 grade;
2. După într-un bol se amestecă ouăle cu parmezanul, după care se adaugă dovleceii copți și pesmetul;
3. Într-o formă tapetată din timp cu hârtie de copt se aranjează un strat de amestec din dovlecei, după care se adaugă un strat de cașcaval ras, iar după se toarnă restul compoziției rămase (la dorință se adaugă cașcaval ras și deasupra tartei);
4. Tava se dă la cuptor pentru 25-30 min, la 200 grade.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu