Ingrediente:
Pentru blat
3 oua
60 gr zahar
65 gr faina
Pentru crema
500 ml frisca
250 gr brinza
100 ml lapte condensat
Pentru decor
100-150gr ciocolata
Mod de preparare:
Blaturile: se bat 3 oua cu 60g de zahar, timp de vreo 10 minute, pina cind se tripleaza cantitatea si se obtine culoarea galben pal! Apoi se amesteca de mana, foarte incet pentru ca sa nu se lase aluatul, 65g de faina cu o lingurita de praf de copt.Aluatul obtinut se pune in forma de copt si se coace la 180g timp de 10 minute.Faceti facut 3 blaturi.
Crema: intr-un bol se amesteca 500g de frisca cu zahar cit este necesar, iar in alt bol se amesteca 250g de crema de brinza cu 100 ml lapte condensat nefiert,dupa se incorporeaza impreuna cu frisca
Decorul: se pun intr-un vas 5 linguri de apa,1 lingura de zahar,3 linguri smintina 15% si 2 linguri de cacao,se lasa sa fiarba 10-15 minute dupa care o lasati sa se raceasca si adaugati intre blaturi si decorati tortul
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu