Paste cu sos bolognese și mix de cașcavaluri


Ingrediente:

500 gr paste Casa Rinaldi
1 borcan sos bolognese Casa Rinaldi
Sare, piper Casa Rinaldi
Ulei de măsline Casa Rinaldi
Mix de cașcavaluri Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Se pune la fiert o cratiță cu apă, când este aproape de fierbere, se adaugă un pic de sare
2. Când apa începe a fierbe, se adaugă pastele și se amestecă
3. Important este ca pastele să fie al dente, atunci ele își păstrează toate proprietățile
4. Se pun pastele într-o tigaie încăpătoare, se adaugă un pic de apă de la fierbere, dup se adaugă sosul bolognese și un pic de piper.
5. Când pastele sunt gata se adaugă mixul de cașcavaluri și se amestecă bine.
6. Se aranjează frumos pe o farfurie și se asezonează cu un pic de ulei de măsline.


Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu