Legume coapte cu carne de pui și salată proaspătă


Ingrediente:

5 cartofi medii
2 morcovi mari
6 bucăți șolduri de pui
Sare
Piper
Condimente

Pentru salată

Roșii cherry
Frunze de spanac
Sare
Piper
Suc de lămâie
Cremă de oțet balsamic
Ulei de măsline
Pătrunjel proaspăt


Mod de preparare:

1, Se curăță și se taie cartofii și morcovul, se pun într-un bol și se condimentează cu sare, piper și un pic de ulei și se amestecă bine
2. Se condimentează carnea cu sare, piper și condimente pentru carne de pui, se amestecă bine
3. Se pregătește o tavă termorezistentă, se aranjează în ea legumele, apoi carnea.
4. Se toarnă 70 ml de apă în tavă și se dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade.

Truc!
Dacă doriți să evitați uscarea cărnii, acoperiți tava cu capacul de sticlă

5. Se lasă la copt până e gata tot, aproximativ 1-1,5 h

6. Când carnea e aproape gata, se prepară salata proaspătă
7. Se spală și se usucă bine frunzele de spanac, se pun într-un bol, se taie roșiile cherry și pătrunjelul, se condimentează cu sare, suc de lămâie, ulei de măsline și oțet balsamic
8. Când totul e gata se poate servi


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu