Rulouri de pui cu ciuperci și cașcaval

 



Ingrediente:

1 fileu de pui
300 gr cașcaval Asiago de la Casa Rinaldi
1 kg ciuperci Champignon
1 ceapă medie
Sos de roșii de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:

1. Mai întâi de toate se prepară umplutura de ciuperci, se pune la foc mare o tigaie mare, cu ulei;
2. După se adaugă ceapa tăiată mărunt și se călește un pic după care se adaugă și ciupercile tăiate felii, se lasă la foc mare până când începe să se evapore apa din ciuperci, după care se schimbă tigaia la foc mic și se lasă să se mai rumenească timp de 10-15 min (la dorință);
3.  Între timp cât se răcesc ciupercile, fileul de pui se taie în jumătate, iar după fiecare 1/2 se mai taie în jumate dar nu până la final și se bate la fel ca bătutele;
4. În acest moment când totul gata, se purcede la asamblare, pe marginea fileului se pun ciuperci și câte o fâșie de cașcaval tăiat preventiv, după se rulează strâns și frumos totul;
5. Rulourile obținute se aranjează într-o tavă de copt, după se toarnă sosul de roșii, un pic de apă, sare, piper și se presară cu cașcaval ras;
6. Tava se dă la copt pentru 40 min. la 180 de grade (în dependență de cuptor), la dorință se pregătește și o garnitură, de exeplu piureu din cartofi.


Poftă bună! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu