Farfalle cu spanac și roșii

 




Ingrediente:

1 pachet paste Farfalle de la Casa Rinaldi
1 ceapă mică
1 cățel de usturoi
Roșii cherry
Spanac proaspăt
Cașcaval Asiago de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:

1. Se pune mai întâi de toate apa la fiert pentru paste;
2. Când pastele sunt deja la fiert, într-o tigaie cu ulei încins se adaugă cățelul de usturoi și ceapa tăiată mărunt (pentru aromatizare);
3. După ce uleiul s-a aromatizat și ceapa s-a călit, scoatem cățelul de usturoi și adăugăm spanacul și după roșiile, amestecăm tot, după se adaugă pastele propriu-zise;
4. Se lasă totul la foc mediu până la gătirea completă, iar la final se presară tot cu cașcaval ras.



Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu