Omletă cu cașcaval, salată și becon



Ingrediente:

2 ouă
Mix pentru salată
Roșii cherry
Ulei de măsline de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Pancetta affumicata de la Casa Rinaldi
Cașcaval Edamer de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:

1. Într-un bol se sparg ouăle, se condimentează cu sare și piper și se bat;
2. După se toarnă într-o tigaie bine încinsă cu un pic de unt și se acoperă cu capacul și se lasă la foc mediu;
3. Când omleta deja este gata, se aranjează pe o farfurie, pe o parte se pun 2 felii de cașcaval și salata preparată din timp și se acoperă cu cealaltă parte;
4. La final se adaugă și beconul, rumenit timp de 1 minut pe tigaie (pentru a evita excesul de grăsimi, după rumenire se lasă timp de 2 minute pe un prosop de bucătărie).


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu