Quiche lorraine cu mozzarella de bivoliță

 

Ingrediente:

1 pachet de alut sfoglia de la Casa Rinaldi
300 gr cascaval moale Asiago de la Casa Rinaldi
1 cutie mozzarella de biviliță de la Casa Rinaldi
500 gr smântână de 20%
3 ouă
5 roșii mici tăiate cubulețe
2 ardei dulci tăiați cubulețe
Sare și piper de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:


1. Într-o tava de copt de aranjeaza aluatul și se găurește cu o furculiță pentru a nu se umfla;
2. Roșiile și ardeii se taie cubulețe, iar mozzarella se rupe în bucăți și se adaugă peste aluat;
2. Într-un bol se amestecă ouăle cu smântâna, sarea și piperul și se toarnă în tavă peste aluat și restul ingredientelor, iar deasupra de presară cașcavalul ras mărunt;
3.Tarta se dă la cuptor pentru 35 minute la temperatura de 180 grade.


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu