Urechiușe cu pancetta arrotolata și prosciutto cotto



Ingrediente:

400 gr aluat foietaj
150 gr cașcaval
100 gr pancetta arrotolata de la Casa Rinaldi
100 gr prosciutto cotto de la Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Foaia cu aluatul din comerț o tăiați în 2 bucăți și puțin se mai întinde cu făcălețul. Astfel se obțin 2 rulouri mari și respectiv mai multe urechiușe
2. Pe 2/3 din foaie se pun un strat subțire de pancetta arrotolata, prosciutto cotto și cașcaval
3. Se rulează din ambele părți până la jumătate și se taie în felii de 1.5 cm grosime
4. Se aranjează în tava așternută cu hârtie de copt
4. Se pune tava cu urechiușe în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute, sau până se rumenesc uniform



Poftă bună!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu