Biscuiți Americani cu ciocolată

 



Ingrediente:

150 gr ciocolată neagră
70 gr zahăr brun
100 gr unt 82%
80 gr zahăr pudră
50 gr ou
5 praf de copt
150 gr nuci, alune, migdale mărunțite
1 gr sare
200 gr făină de la Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Într-un bol se amestecă următoarele ingrediente: ciocolata, zahărul, zahărul pudră, praful de copt, sarea, făina și nucile
2. În bolul cu ingredientele încorporate anterior se adaugă untul la temperatura camerei și oul
3. Se amestecă tot până se obține un aluat omogen
4. După formarea aluatului, se imparte în două părți egale și se formează două ''baghete'', după care se dau la frigider pentru minim o oră
5. După ce aluatul s-a ''odihnit'' bine la frigider, se taie rondele și se coc la cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru 15-20 min



Poftă bună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu