Cappellini cu carne în sos de roșii cu busuioc



Ingrediente:

Cappellini de la Casa Rinaldi
600 gr carne tocată de pui
1 morcov mare
1 ceapă mare
2 ouă
Sos de roșii cu busuioc de la Casa Rinaldi
300 ml apă fiartă fierbinte
Sare, piper de la Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Într-o tavă de copt se aranjează pastele Cappellini
2. Ceapa și morcovul se curăță și se spală, se rad prin răzătoare după care se călesc într-o tigaie cu puțin ulei
3. Se călește mai întâi ceapa, după care se adaugă și morcovul ras și se amestecă timp de 5-7 min
4. Legumele călite se adaugă în bolul cu carnea tocată de pui, după se adaugă ouăle, sarea, piperul și se amestecă bine
5. Compoziția obținută se adaugă în fiecare Cappellini aranjat anterior în tavă, după care se toarnă sosul de roșii care a fost dat într-un clocot și condimentat înainte și apa fiartă, fierbinte
6. Tava se dă la cuptor la 180 grade timp de 30-40 minute
7. Se decorează cu verdeață și se servesc


Poftă bună!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu